iPad-beschermhoes met allerlei accessoires op de markt gebracht

Door: Wouter Hoeffnagel | 16 september 2010 16:22

Nieuws

ModulR heeft een iPad-beschermhoes uitgebracht die uitgebreid kan worden met allerlei accessoires. De hoes is voorzien van vier bevestigingspunten die uit de achterkant steken. De iPad kan hier op neergelegd worden, maar de punten kunnen ook gebruikt worden voor het bevestigen van accessoires aan het ModulR-systeem.

Zo is het mogelijk een standaard voor op het bureau aan het systeem te koppelen. Ook is er momenteel een bevestigingssysteem voor aan de muur beschikbaar. Het systeem zelf wordt geleverd voor 59 dollar. Het bevestigingssysteem voor aan de muur kost 29 dollar en de bureaustandaard 19 dollar. Het ModulR-systeem is ook samen met deze accessoires in een pakket leverbaar voor 99 dollar.

Op korte termijn wil het bedrijf ook een universele steun als accessoire uitbrengen. Met deze steun kun je de iPad bevestigen op bijvoorbeeld muren. Andere opties die momenteel worden ontwikkeld zijn een houder voor in de auto, een schouderband en een houder waarmee je de iPad aan een bureau kunt vastschroeven.

0 Reactie(s) op: iPad-beschermhoes met allerlei accessoires op de markt gebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.