iPad app: Uitgebreid notitieblok met unieke synchronisatie

Door: Robin Smit | 01 oktober 2012 11:47

iPad

Apps als Evernote maken het al geruime tijd mogelijk om notities te maken en deze te synchroniseren met verschillend clouddiensten. Het nadeel aan veel van deze apps is echter dat de opmaakmogelijkheden relatief beperkt zijn. Met Outline+ behoort dit probleem tot het verleden.

Outline+ biedt namelijk als enige app ondersteuning voor Microsofts notitiedienst OneNote. Dit wil zeggen dat notities die op de computer in OneNote zijn gemaakt kunnen worden bewerkt in Outline+ en vice versa. Hier voegt Outline+ nog eens een integratie met Dropbox aan toe. Hiermee is het niet meer nodig de bestanden handmatig te synchroniseren. Het opzetten van een gedeeld OneNote bestand is helaas niet mogelijk vanuit de app. Hiervoor moet eerst op de computer een bestand worden aangemaakt dat wordt gedeeld met behulp van Dropbox.

Wanneer je geen behoefte hebt aan de synchronisatiemogelijkheden van Outline+, kan je de app nog steeds gebruiken als een geavanceerde en uitgebreide app voor je notities. Outline+ biedt namelijk uitgebreide ondersteuning voor het toevoegen van foto's, tekst en opsommingen. Het enige grote nadeel dat we aan deze app kunnen vinden is de buitensporige prijs.

Kortom

Outline+ is een geavanceerde notitie app die het mogelijk maakt om notities tussen Microsoft OneNote en de app te synchroniseren via Dropbox. Zonder deze synchronisatie weet de app nog steeds te overtuigen door de uitgebreide mogelijkheden. Een minpuntje is de hoge prijs.

Beoordeling: 8/10

Download Outline+ in de App Store

0 Reactie(s) op: iPad app: Uitgebreid notitieblok met unieke synchronisatie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.