iPad app: Jouw ultieme partner tijdens het brainstormen

Door: Robin Smit | 09 mei 2012 08:57

Nieuws

Tijdens het vergaderen of brainstormen is er eigenlijk maar een manier van notuleren die echt bruikbaar is. Dat is de ouderwetse combinatie van pen en papier. De app MagicalPad probeert daar verandering in te brengen.

MagicalPad is een app die je als het ware velden met tekst laat creëren. Binnen deze velden kunnen vervolgens opsomming worden gemaakt. Ook is het mogelijk om velden met elkaar te verbinden. In de eerste instantie klinkt dit niet bijzonder handig, maar dit is het wel. Met MagicalPad kunnen zo op een overzichtelijke manier aantekeningen of mindmaps worden gemaakt. Door de mogelijkheid om tekstvelden naar eigen wens op te maken, kan een overzichtelijk geheel worden gecreëerd.

MagicalPad is wel een typische app waarbij functies ten koste gaan van gebruiksvriendelijkheid. De app kent bijzonder veel extra functies waardoor het soms lastig is om het overzicht te behouden. Helemaal voor nieuwe gebruikers. Alles wat wordt gemaakt in MagicalPad kan in veel verschillende formaten worden geëxporteerd of gedeeld. Helaas mist de app wel de mogelijkheid om zelf uit de losse hand te tekenen of te schrijven.

Kortom

MagicalPad is een bijzonder handige app waarmee het mogelijk is om onder andere mindmaps en aantekeningen te maken. De app heeft erg veel functies, wat soms ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast mist de app de mogelijkheid om vanuit de losse pols te tekenen.

Beoordeling 8/10

Prijs: €2,39

Bekijk MagicalPad verder in iTunes (iPad)

0 Reactie(s) op: iPad app: Jouw ultieme partner tijdens het brainstormen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.