iPad app: Jouw digitale portfolio

Door: Robin Smit | 05 april 2012 09:03

Nieuws

Uiteraard moet de app waarin je portfolio huist er net zo mooi uitzien als het werk dat je eraan toevoegt. Hiervoor is er Showcase. Een app die al jouw werk prachtig weergeeft en het bovendien nog eens kinderlijk eenvoudig maakt om dit werk toe te voegen.

Dit toevoegen gebeurt door middel van de website van Showcase. Hier is het eenvoudig om projecten toe te voegen en vervolgens foto's binnen deze projecten te plaatsen. Om deze foto's op je iPad te bekijken moet je simpelweg inloggen met je Showcase account en alle foto's worden naar je apparaat gedownload om bekeken te worden. Hierbij is het erg makkelijk om de foto's en projecten te balderen door een erg eenvoudige en innovatieve interface.

Het is jammer dat het niet mogelijk is om portfolio's van anderen te bekijken in de app. Bij het eerste gebruik staan namelijk wel enkele voorbeeldfoto's. Deze functie kan erg inspirerend zijn.

Een groot voordeel aan Showcase is dat er slechts eenmalig voor het gebruik moet worden betaald. Bij de vergelijkbare app Viewbook is een maandelijks abonnement op de app nodig om foto's op de server te plaatsen.

Kortom

Showcase is een app die het mogelijk maakt om jouw portfolio te delen met anderen. Dit kan door op eenvoudige wijze foto's te uploaden via een browser. Deze worden vervolgens naar de iPad gedownload om te worden weergegeven in een simpele, maar innovatieve interface.

Beoordeling 7/10

Bekijk Showcase verder in iTunes (iPad)

0 Reactie(s) op: iPad app: Jouw digitale portfolio

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.