iPad app: Jouw dagelijkse dosis inspiratie

Door: Robin Smit | 03 september 2012 14:50

Review

Mensen die vaak creatief moeten zijn zullen het waarschijnlijk wel herkennen; de momenten dat er even geen creativiteit is. Natuurlijk zijn er verschillende manieren om deze creativiteit op te wekken, maar vaak zijn dit tijdrovende methoden. Gelukkig is er ook de app Design Spring. Hiermee heb je altijd een portie creativiteit bij de hand.

Design Spring is een app waarin dagelijks inspirerende afbeeldingen worden geplaatst. De afbeeldingen lopen uiteen van originele reclame-uitingen tot teksten die je uitdagen om over na te denken. Wanneer je specifiek op zoek bent naar inspiratie binnen een bepaalde hoek, is het mogelijk de afbeeldingen te filteren op categorie. Een andere handige toevoeging is de mogelijkheid om ook op kleur te filteren. De afbeeldingen in de app zijn over het algemeen leuk en origineel. Hiermee hebben ze precies de uitwerking die ze zouden moeten hebben. Helaas is er in Design Spring geen functie ingebouwd waarmee je afbeeldingen kan delen.

Kortom

Design Spring is een leuke app met inspirerende afbeeldingen voor creatieve mensen. De afbeeldingen doen precies waarvoor ze bedoeld zijn. Helaas is het niet mogelijk om een afbeelding met je vrienden te delen wanneer je dit graag zou willen doen.

Beoordeling: 6/10

Download Design Spring in de App Store

0 Reactie(s) op: iPad app: Jouw dagelijkse dosis inspiratie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.