iPad app: Heb jij de moves van Michael?

Door: Robin Smit | 06 september 2012 16:01

iPad

Denk jij dat je de moves van Michael Jackson hebt? Dan wordt het hoog tijd om dit eens snel op de proef te stellen! In de iPad app Michael Jackson the Experience HD krijg jij de kans om met "The King of Pop" op de dansvloer te stappen.

In Michael Jackson the Experience HD is het de bedoeling dat je de moves van Michael zelf na doet door verschillende bewegingen met je vinger over het scherm van de iPad te maken. Deze bewegingen moet je maken op het ritme van de muziek en, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad, kan dit nog behoorlijk pittig zijn. De app bevat geen duidelijke uitleg, waardoor het ook wel even kan duren voor je precies door hebt hoe alles werkt.

Met het maken van de bewegingen krijg je punten. Hierbij geldt dat hoe beter je timing is, hoe meer punten je krijgt. Aan het einde van het nummer wordt dit omgezet naar een beoordeling voor je vaardigheden. Wanneer je de game download worden er vier gratis songs meegeleverd. De overige songs kan je zelf bijkopen. Helaas zijn de prijzen van nieuwe songs aan de hoge kant. Dit is jammer, aangezien de app zelf ook al vrij duur is.

Kortom

Michael Jackson the Experience HD is een leuke game waarbij je moet proberen de moves van Michael Jackson te evenaren. De game is zeker niet makkelijk en daardoor een behoorlijk uitdaging. Helaas worden er slechts enkele nummers van Michael meegeleverd met de game. Wanneer je meer variatie wil hebben, zul je behoorlijk in de buidel moeten tasten voor meer nummers.

Beoordeling: 7/10

Download Michael Jackson The Experience HD in de App Store

0 Reactie(s) op: iPad app: Heb jij de moves van Michael?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.