iPad app: En de kijktips voor deze avond zijn...

Door: Robin Smit | 28 september 2012 15:40

iPad

Wanneer je op zoek bent naar een digitale tv-gids voor de iPad, hoef je niet lang te zoeken. Onder andere NU.nl, Ziggo en Veronica bieden dagelijks een duidelijk overzicht van de televisieprogrammering. Wil jij echter niet door grote overzichten heen hoeven bladeren, maar gewoon in een oogopslag zien wat de hoogtepunten van de avond zijn? Wellicht is de Varagids dan iets voor jou.

Op het hoofdscherm van Varagids worden dagelijks de belangrijkste kijktips getoond op een mooie en overzichtelijke manier. Aan de hand van een kleurcodering kan je direct zien om wat voor soort programma het gaat. Wanneer je op een programma klikt krijg je direct een korte uitleg en een bijbehorende Twitter feed.

Varagids biedt verder de mogelijkheid om digitale edities van de gedrukte Varagids te downloaden. Ook is er in de app een volledige TV-gids aanwezig. Deze geeft een compleet overzicht van alle zenders. Dit overzicht is duidelijk, maar werkt net even wat minder dan de TV-gidsen van vergelijkbare apps.

Kortom

Varagids is een leuke app waarin je dagelijks een overzicht krijgt met de beste TV programma's die worden uitgezonden. De volledige TV-gids die ook aanwezig is in de app is overzichtelijk, maar werkt net even wat minder dan vergelijkbare apps.

Beoordeling: 6/10

Download Varagids in de App Store

0 Reactie(s) op: iPad app: En de kijktips voor deze avond zijn...

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.