iPad app: De Instagram foto-expositie

Door: Robin Smit | 18 mei 2012 08:56

Nieuws

Instagram is een app die in zeer snelle tijd uitgroeide van een leuk concept om foto's te delen tot een gigantische community die voor een miljard dollar door Facebook werd overgenomen. Uiteraard biedt zo'n concept geweldige kansen om apps rondom te bouwen. Een voorbeeld hiervan is de app Iris, waarmee op een leuke manier door Instagram kan worden gebladerd.

Voor het gebruik van Iris moet eerst worden ingelogd met je eigen Instagram account. Hiermee worden al je eigen foto's en de foto's van de mensen die je volgt, zichtbaar in Iris. Daarnaast is het mogelijk om populaire foto's van andere gebruikers te bekijken in de app. Wanneer je een foto ziet die je leuk vindt kan je deze toevoegen als favoriet of delen op Twitter.

Iris is een app die mooi is vormgegeven en bovendien enkele leuke besturingselementen bevat. Enkele nadelen van de app zijn het ontbreken van zowel een functie om zelf foto's te uploaden als de mogelijk om op een eenvoudige manier door foto's te bladeren.

Kortom

Iris is een leuke app voor Instagram waarmee het mogelijk is om je eigen foto's en foto's van andere gebruikers te bekijken. De app is mooi vormgegeven en de besturing is fijn. Helaas zijn de functies van de app niet bijzonder uitgebreid.

Beoordeling 7/10

Prijs: €1,59

Download Iris in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPad app: De Instagram foto-expositie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.