iPad app: Aantekeningen maken op het grote scherm

Door: Robin Smit | 25 oktober 2012 15:53

iPad

Het geven van presentaties wordt steeds leuker wanneer je weet hoe jij je iPad hierbij kan betrekken. MediaSlate Pro is hier een goed voorbeeld van. De app geeft je de mogelijkheid om aantekeningen te maken op het grote scherm vanaf een iPad.

Bij het openen van MediaSlate Pro valt op dat de app doet denken aan apps waarmee je schetsen kan maken. Zo is het mogelijk te tekenen en tevens achtergronden en afbeeldingen toe te voegen. Wanneer de iPad met behulp van een videokabel wordt aangesloten op een projector of televisie, zal het beeld van MediaSlate Pro ook op het grote scherm te zien zijn.

De app werkt over het algemeen naar verwachting en het grote scherm van de iPad leent zich perfect voor het maken van aantekeningen tijdens bijvoorbeeld een vergadering. Helaas zijn het aantal functies in de app niet om over naar huis te schrijven. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk geschreven tekst toe te voegen of afbeeldingen te verplaatsen. Dit maakt de mogelijkheden vrij beperkt.

Kortom

MediaSlate Pro is een app waarmee schetsen kunnen worden gemaakt die direct kunnen worden gedeeld op het grote scherm. Helaas heeft de app niet erg veel functies, waardoor de mogelijkheden relatief beperkt zijn.

Beoordeling: 6/10

Download MediaSlate Pro in de App Store

0 Reactie(s) op: iPad app: Aantekeningen maken op het grote scherm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.