iPad 3: kopen, reviews en aanbiedingen

Door: Wouter Hoeffnagel | 21 mei 2012 19:38

Nieuws

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2
 3. pagina 3
 4. pagina 4
 5. pagina 5
 6. pagina 6
 7. pagina 7
 8. pagina 8
 9. pagina 9

Bloomberg: Productie van iPad 3 met HD-scherm van start

Toegevoegd op 15 januari 2012

Leveranciers van Apple zijn begonnen met de productie van de iPad 3. Dit in voorbereiding van de lancering van het apparaat, die in maart 2012 moet plaats vinden. Dit schrijft Bloomberg op basis van drie bronnen 'met kennis van zaken'.

De bronnen stellen dat de iPad 3 een HD-scherm krijgt en de beschikking heeft over een snellere processor dan die van de iPad 2. Ook zou de iPad 3 ondersteuning krijgen voor Long Term Evolution (LTE), LTE-netwerken bieden theoretische downloadsnelheden vanaf 100 Mbps, waardoor gebruikers aanzienlijk sneller data kunnen binnen halen op mobiele apparaten.

De iPad 3 krijgt volgens twee van de drie bronnen de beschikking over een quad-core processor. De nieuwe processor zou het schakelen tussen verschillende applicaties moeten versnellen.

'LCD-schermen van Sharp voldoen niet aan Apple's kwaliteitseisen'

Toegevoegd op 13 januari 2012

De LCD-panelen van Sharp Electronics voldoen niet aan de kwaliteitseisen van Apple. Sharp zou daarom niet door het goedkeuringsproces van Apple heen zijn gekomen en afvallen als leverancier van LCD-panelen voor de iPad 3.

Dit schrijft het Koreaanse Electronic Times Internet News op basis van een anonieme bron (via Patently Apple). LG Display en Samsung Electronics zouden door het afvallen van Sharp verantwoordelijk worden voor de productie van alle schermen voor de iPad 3. Het gerucht is opvallend aangezien er eerder geruchten gingen dat Apple Sharp's IGZO-technologie wilde gebruiken voor het IPS-scherm van de iPad 3.

Ook schreef het Japanse Macotakara gisteren dat Foxconn en Pegatron zijn begonnen met de productie van de iPad 3. Hierbij stelde de bronnen van Macotakara dat de eerste lading iPad 3's gebruik gaan maken van LCD-schermen van Sharp. Het nieuwe gerucht spreekt dit tegen.

Jeremy Horwitz van iLounge zegt iPad 3 in handen te hebben gehouden

Toegevoegd op 13 januari 2012

Jeremy Horwitz van [urlx=http://www.ilo

0 Reactie(s) op: iPad 3: kopen, reviews en aanbiedingen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.