iPad 2 overzicht

Door: Wouter Hoeffnagel | 02 mei 2011 17:12

iPad

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5
  6. pagina 6

MacWorld verloot iPad 2

We verloten een iPad 2 onder onze nieuwsbrief abonnees! Ben je nog geen nieuwsbrief abonnee? Meld je dan voor 10 maart 2011 aan en maak kans op een iPad 2. Klik hier om je aan te melden voor de MacWorld nieuwsbrief en kans te maken op een iPad 2. Bestaande abonnees loten natuurlijk automatisch ook mee! Kijk voor meer informatie op de aanmeldpagina van de nieuwsbrief.

Apple kondigt evenement op 2 maart aan

Toegevoegd op 24 februari 2011

Apple heeft uitnodigingen verstuurd aan verschillende media voor een evenement op 2 maart 2011. De uitnodigingen geeft geen duidelijke aanwijzingen over wat Apple op het evenement gaat introduceren. Dit meldt de website The Loop. De Wall Street Journal's All Things Digital, Reuters en de New York Times zeiden eerder uit bronnen te hebben vernomen dat Apple op 2 maart de iPad 2 introduceert.

Het evenement vind plaats in het Yerba Buena Center for the Arts en begint om 10:00 lokale tijd of 19:00 uur Nederlandse tijd. Helaas geeft de uitnodiging verder weinig details weg. Het evenement zal waarschijnlijk via een livestream te bekijken zijn. Aangezien Apple in de afgelopen presentaties de livestream uitsluitend beschikbaar stelde voor Mac-gebruikers zit het er dik in dat ook dit jaar Windows-gebruikers op zoek zullen moeten naar een omweg.

iPad 2 binnen twee weken geïntroduceerd

Toegevoegd op 23 februari 2011

De iPad 2 wordt binnen 7 tot 14 dagen geïntroduceerd. Het apparaat zal vervolgens eind maart op de markt verschijnen. Dit zegt 9 to 5 Mac op basis van eigen bronnen. Het gaat hierbij wel om een datum die geldt voor de Verenigde Staten. Nederland moet waarschijnlijk een aantal maanden langer op het apparaat wachten.

Het gerucht sluit aan bij de eerdere geruchten over de lancering van de iPad 2. Hierbij werd 2 maart door zowel All Things Digital, de New York Times en Reuters genoemd als dag waarop de iPad 2 zal worden gelanceerd.

0 Reactie(s) op: iPad 2 overzicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.