iOS 6 biedt mogelijk geen ondersteuning voor de originele iPad

Door: Wouter Hoeffnagel | 10 juni 2012 19:33

Nieuws

Een aantal linkjes naar betaversies van iOS 6 en Safari 6 zijn opgedoken. De linkjes worden waarschijnlijk morgen tijdens het Worldwide Developer Conference verstrekt aan ontwikkelaars. Uit de linkjes kan worden opgemaakt dat iOS 6 mogelijk geen ondersteuning biedt voor de eerste generatie iPad.

De URL's werden ontdekt door de beheerders van het Chinese forum WeiPhone.com (via MacRumors). De linkjes verwijzen naar een iOS 6 beta die omschreven wordt als 'build 10A5316k' en een beta van Safari 6 voor OS X Lion. De URL's zijn op dit moment niet actief en geven de foutmelding "Your sessions had expired". Zodra de URL wordt gewijzigd verschijnt echter de foutmelding "Access denied". Dit doet vermoeden dat Apple inderdaad iets met de URL's van plan is.

Geen iOS 6 voor iPad 1G

De lijst met verwijzingen geeft aanwijzingen over de apparaten waar iOS 6 op geïnstalleerd zal kunnen worden. Het lijkt erop dat Apple de iPhone 3GS met iOS 6 blijft ondersteunen. De eerste generatie iPad en derde generatie iPod touch zouden echter niet geschikt zijn voor het nieuwe besturingssysteem.

Het is echter niet te controleren of de lijst klopt en compleet is. Het is dan ook verstandig deze informatie met een korreltje zout te nemen. WeiPhone.com heeft vorig jaar echter ook een lijst met URL's voor het WWDC vrijgegeven. Deze URL's bleken achteraf te kloppen.

0 Reactie(s) op: iOS 6 biedt mogelijk geen ondersteuning voor de originele iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.