iOS 5.1 beta 3 beschikbaar voor ontwikkelaars

Door: Wouter Hoeffnagel | 10 januari 2012 11:51

Nieuws

Apple heeft beta 3 van iOS 5.1 vrijgegeven. De update is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars. iOS 5.1 beta 3 bevat onder andere een nieuwe API voor het markeren van bestanden of directories die niet in een backup mogen worden meegenomen.

De introductie van de nieuwe API heeft waarschijnlijk te maken met de lancering van iCloud. Met iCloud kunnen gebruikers data en gegevens online opslaan in de cloud. In iOS 5.0.1 introduceerde Apple al mogelijkheden om specifieke data niet te synchroniseren met de cloud. De nieuwe API moet hier verder bij helpen.

Daarnaast melden een aantal MacRumors-lezers dat Apple in iOS 5 beta 3 een schakelaar heeft teruggeplaatst waarmee het mogelijk is de 3G-verbinding van het apparaat volledig uit te schakelen. Door het uitschakelen van 3G wordt data langzamer geladen, maar gaat de batterij langer mee. Ook kan de schakelaar interessant zijn voor mensen die geen of een kleine data-bundel hebben.

iOS 5 beta 3 is geschikt voor de iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 2, iPad en zowel de derde als vierde generatie iPod touch.

0 Reactie(s) op: iOS 5.1 beta 3 beschikbaar voor ontwikkelaars

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.