iOS 4.3 staat voor 13 december op de planning

Door: Wouter Hoeffnagel | 24 november 2010 10:28

Nieuws

Ondanks dat iOS 4.2 amper beschikbaar is beginnen de geruchten over iOS 4.3 al weer op te duiken. MacStories heeft van een 'betrouwbare bron' vernomen dat de update voor 13 december op de planning staat. Het is nog onduidelijk of de vertraging van iOS 4.2 invloed heeft op de lancering van iOS 4.3.

Aangezien iOS 4.2 gister werd vrijgegeven zou 13 december behoorlijk snel zijn voor een nieuwe update. Het besturingssysteem heeft echter twee weken vertraging opgelopen door de ontdekking van Wi-Fi-problemen in de Gold Master-editie van iOS 4.2. De bron van MacStories meldt dat iOS 4.3 voornamelijk bedoeld is om bugs te verhelpen en onderhoud uit te voeren aan het besturingssysteem. Zo zal de update mogelijk problemen met AirPrint aanpakken die de komende tijd de kop op steken.

MacStories meldt verder dat iOS 4.3 de iOS-versie moet worden die geschikt is voor de tablet-only krant van News Corp. Voor het in rekening brengen van abonnementsgelden moet iOS 4.3 geüpdatet worden met API's die hiervoor geschikt zijn.

0 Reactie(s) op: iOS 4.3 staat voor 13 december op de planning

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.