IOS 4.3 beschikbaar

Door: jalmar-westerhoff | 10 maart 2011 11:02

Nieuws

Apple heeft IOS 4.3 beschikbaar gesteld. Tijdens de introductie van de iPad 2 gaf Apple aan de update 11 maart te willen lanceren. Nu blijkt dat IOS 4.3 al woensdagavond in werking is gesteld. Zo op het eerste gezicht lijkt IOS 4.3. verdacht veel op de GM (golden master) versie die vorige week donderdag al werd geïntroduceerd.

De belangrijkste updates die IOS 4.3. met zich meebrengt zijn een snellere safari, persoonlijke hotspot en verbeteringen voor airplay.

SAFARI

Internetten zal voortaan een stuk sneller gaan dankzij IOS 4.3. Dit komt o.a. door de nitro JavaScript-engine. Deze update zorgt er voor dat JavaScript websites nu ruim twee keer zo snel kunnen worden uitgevoerd. Safari is vanaf nu nog beter als mobiele browser.

PERSOONLIJKE HOTSPOT

IOS 4.3 introduceert ook een persoonlijke hotspot-functie voor de iPhone 4. Hiermee kun je je mobiele dataverbinding delen tussen andere apparaten. De functie laat maximaal éen USB-apparaat toe en drie andere Wi-Fi- en Bluetooth apparaten. De persoonlijke hotspot valt alleen te gebruiken als je provider dit ook ondersteunt. De functie kun je vinden via, Instellingen - Persoonlijke Hotspot.

AIRPLAY

AirPlay biedt de mogelijkheid om je foto's, muziek en video's naar andere apparaten te streamen, bijvoorbeeld een iPad of een Apple TV. De functie is in IOS 4.3 een stuk verbeterd met ondersteuning voor het streamen vanuit applicaties en websites. Ook ondersteunt Airplay streaming vanaf je iPad 2, iPhone of iPod touch.

iOS 4.3 is beschikbaar voor de iPhone 4, 3GS, derde en vierde generatie iPod touch en de iPad.

0 Reactie(s) op: IOS 4.3 beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.