iOS 4.2 uitgesteld

Door: Wouter Hoeffnagel | 12 november 2010 12:56

iPad

iOS 4.2 is door Wi-Fi-problemen uitgesteld. Apple gaat daarom een nieuwe versie van iOS 4.2 Gold Master uitbrengen. Een nieuwe releasedatum is voor alsnog niet bekend. Wel is bekend dat de aangetroffen fout de lancering van iOS 4.2 minstens een week uitstelt. Dit meldt MacStories op basis van een anonieme bron.

De Wi-Fi-problemen lijken zich bij veel iOS 4.2-gebruikers voor te doen. Op het MacRumors-forum zijn discussies te vinden waarin de problemen worden besproken. Ook is op het forum een poll gehouden waaruit blijkt dat iets minder dan de helft van de ondervraagden de problemen is tegengekomen.

In de nieuwe iOS 4.2 Gold Master moeten de problemen met de Wi-Fi-verbindingen zijn verholpen. Voor de rest blijft de nieuwe versie gelijk aan de huidige Gold Master. Het is niet bekend of de GM-versie van iOS 4.2 aan alle ontwikkelaars of slechts een selecte groep. De update wordt morgen verwacht.

Update: De nieuwswebsite The Telegraph meldt dat zij van een betrouwbare bron heeft vernomen dat de lancering van iOS 4.2 is uitgesteld tot 24 november 2010. De website iPhoneHellas is het hier echter niet mee eens en noemt 16 november 2010 als een logische datum voor de lancering. De laatste genoemde website heeft het eerder bij het voorspellen van data bij het rechte eind gehad.

0 Reactie(s) op: iOS 4.2 uitgesteld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.