iOS 4.2 kan muziek laten verdwijnen

Door: Wouter Hoeffnagel | 23 november 2010 16:00

Nieuws

Zoals meestal doen zich bij sommige gebruikers van iDevices problemen voor na het updaten naar iOS 4.2. Zo kwamen een aantal gebruikers tot de ontdekking dat zij geen muziek meer in de iPod-applicatie op hun iPhone, iPad of iPod touch hebben staan. Gelukkig blijkt er een oplossing te zijn.

Het probleem met de muziek is gelukkig vrij simpel op te lossen. De muziek is niet zo zeer van de apparaten verdwenen, maar wordt niet langer getoond. Volgens iDevice-gebruikers op het Apple support-forum is het probleem te verhelpen door het apparaat simpelweg opnieuw te synchroniseren. Hierbij wordt de muziek niet opnieuw gekopieerd, maar komt iTunes tot de conclusie dat de muziek al op het apparaat staat. Het herstellen van de muziek hoeft hierdoor niet veel tijd in beslag te nemen.

Het lijkt er overigens op dat deze oplossing ook voor andere content werkt. Zo zeggen sommige gebruikers dat zij op deze wijze verdwenen video's en foto's terug hebben gekregen. Dit terwijl deze niet via iTunes op het apparaat zijn gezet, maar afkomstig zijn uit andere bronnen.

Naast de problemen met de muziek op de iDevices hebben sommige gebruikers geen 3G-verbinding meer na de update. Helaas is voor dit probleem nog geen oplossingen bekend.

0 Reactie(s) op: iOS 4.2 kan muziek laten verdwijnen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.