iOS 4.2.1 Gold Master beschikbaar voor ontwikkelaars

Door: Wouter Hoeffnagel | 19 november 2010 16:15

Nieuws

Apple heeft iOS 4.2.1 Gold Master uitgebracht. Het is hierdoor onduidelijk of Apple iOS 4.2 nog gaat uitbrengen of gelijk iOS 4.2.1 beschikbaar wilt stellen. iOS 4.2.1 Gold Master heeft ten opzichte van iOS 4.2 Gold Master een aantal bugs verholpen.

Ondanks dat Apple een nieuwe Gold Master-versie van iOS heeft uitgebracht heeft Apple ontwikkelaars laten weten dat zij hun apps voor iOS 4.2 niet opnieuw hoeven in te dienen. Dit betekent dus dat deze apps ook op iOS 4.2.1 gewoon moeten werken en er dus geen grote wijzigingen in het besturingssysteem zijn doorgevoerd.

iOS 4.2 Gold Master had te kampen met een aantal problemen. Zo werden er problemen aangetroffen met de Wi-Fi verbinding. Door het probleem had de iPad grote moeite met het krijgen van een Wi-Fi-verbinding. Mocht deze verbinding toch tot stand komen is de kans groot dat deze binnen enkele minuten weer wordt verbroken. Naar aanleiding van deze fout werd de lancering van iOS 4.2 uitgesteld. Daarnaast werd er een Voice over IP-bug aangetroffen in het besturingssysteem.

De Gold Master-versie van iOS 4.2.1 is via het Apple Developer programma door ontwikkelaars te downloaden. Het is nog onduidelijk wanneer iOS 4.2 of iOS 4.2.1 voor alle iOS-gebruikers beschikbaar wordt gemaakt.

0 Reactie(s) op: iOS 4.2.1 Gold Master beschikbaar voor ontwikkelaars

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.