HyperMac-accu's zijn terug!

Door: Wouter Hoeffnagel | 24 december 2010 14:50

Nieuws

Sanho Corporation, het bedrijf achter de HyperMac-accu's die de standaard MacBook, Macbook Air en MacBook Pro aanzienlijk langer van stroom kon voorzien dan de standaard accu, heeft een nieuw product geïntroduceerd. Het bedrijf heeft opnieuw een externe batterij geïntroduceerd, die niet langer gebruik maakt van de MagSafe Airline Adapter.

De MagSafe Airline Adapter leidde bij het originele product tot problemen. Met de verkoop van de MagSafe-adapter zou HyperMac een patent van Apple schenden. Het bedrijf besloot daarom de verkoop van de externe batterijen te staken. Het bedrijf heeft dit probleem nu opgelost door je zelf een MagSafe Airline Adapter te laten kopen.

De constructie heeft wel een groot nadeel, namelijk dat de interne batterij van de MacBook niet langer met de batterij kan worden opgeladen. Dit was voorheen wel mogelijk. Wel kan de MacBook gebruik maken van de HyperMac om simpelweg aan te kunnen staan zonder dat de interne batterij hierdoor leeg raakt.

De oplossing is dus niet ideaal en HyperMac geeft zelf aan dit als tijdelijke oplossing te zien. Het bedrijf zegt op zoek te zijn naar een betere oplossing.

Bron: 9 to 5 Mac

0 Reactie(s) op: HyperMac-accu's zijn terug!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.