HP lanceert drie tablets in maart 2011

Door: Wouter Hoeffnagel | 22 december 2010 10:05

Nieuws

HP gaat drie modellen van de PalmPad onthullen op CES 2011. De PalmPad is een tablet pc die ontwikkeld is na de overname van Palm door HP eerder dit jaar. De PalmPad moet een concurrent worden van de iPad en krijgt een camera aan zowel de voor- en achterkant. Alle drie de modellen moeten in maart 2011 beschikbaar zijn.

Er zijn meer verschillen met de huidige iPad. Zo krijgt de Palmpad een mini HDMI-ingang en USB 3.0-poorten. De PalmPad wordt in drie modellen gelanceerd, die alle drie over versie 2.5.1. van Palm’s WebOS besturingssysteem zullen beschikken. Volgens geruchten komt er overigens ook een vierde model van de PalmPad. Deze zal op maat worden gemaakt voor universiteitsstudenten.

De modellen van de PalmPad moeten in maart 2011 beschikbaar zijn. Hierdoor komen de apparaten waarschijnlijk uit rond hetzelfde moment dat Apple de iPad 2 in de Verenigde Staten zal lanceren. De PalmPad is overigens niet de enige tablet waar HP zich op richt. Het bedrijf verkoopt ook de HP Slate, een tablet die is gericht op zakelijke gebruikers.

Bron: Fox News

De PalmPad

0 Reactie(s) op: HP lanceert drie tablets in maart 2011

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.