Hotel in Sydney biedt iPad 2 aan in elke kamer

Door: jalmar-westerhoff | 12 april 2011 12:57

Mac

The Establishment Hotel in Sydney is het eerste hotel in de wereld dat in elke kamer een iPad 2 aanbiedt. Het hotel, gevestigd in het financiële district van Sydney, heeft direct na de introductie op 25 maart genoeg iPads ingeslagen om elke kamer er éen van te voorzien.

Alle iPads kennen een flinke verzameling aan muziek, films en apps. Er staat zelfs een welkomst-video van het hotel op. Naast bekende apps zoals Angry Birds, is de iPad 2 ook voorzien van toeristische applicaties zoals Trip Advisor, maar bijvoorbeeld ook een app waarin alle restaurants in de omgeving zijn opgenomen.

Het hotel biedt een Wi-Fi verbinding (geen datalimiet) en in elke kamer bevindt zich ook een Apple TV met compleet geïntegreerd surround systeem. Het hotel geeft zelf aan erg blij te zijn met de nieuwe ontwikkeling:

"Now that we have the hardware, we are only limited by our own imagination. Well, maybe also by the software developers’ abilities but seriously, we will be looking at ways in which we can integrate this technology further into the whole guest experience"

Een sneak preview van een kamer in het Establishment Hotel.

Niet onaardig!

MacStories

0 Reactie(s) op: Hotel in Sydney biedt iPad 2 aan in elke kamer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.