Hive Dock: versterkt geluid en vergroot scherm van je iPhone 4

Door: jalmar-westerhoff | 02 mei 2011 14:34

Mac

De Hive Dock is een nieuw project van de site Kickstarter. Via je de site kun geld storten om nieuwe "geniale" ideeën te realiseren. De Hive Dock is een apparaat dat het geluid van de iPhone 4 kan versterken en het scherm kan vergroten d.m.v een zogeheten Fresnel-lens.

Stroom is er niet nodig voor het apparaat. De Hive Dock gebruikt een bepaalde techniek waarbij het geluid simpelweg wordt versterkt. Echter, wat misschien nog wel gaver is, is de lens aan de voorkant van het apparaat. Via de lens kan het scherm van de iPhone makkelijk twee keer zo groot worden gemaakt.

"Requiring no electronics or power, Hive amplifies the iPhone’s onboard speaker in either landscape or portrait orientation. It does this by channeling the sound into a concave chamber that projects the sound upward and outward toward the listener’s ears. A Fresnel lens stands parallel to the iPhone’s Retina Display at a set distance of 4 inches, providing crystal clear 2X magnification.

Het is nog even afwachten of de Hive Dock er daadwerkelijk gaat komen. Vooralsnog moet er eerst 150.000 dollar via Kickstarter bij elkaar worden gesprokkeld om het project te kunnen realiseren. De bedenkers van de Hive Dock verwachten echter een ware laptop en iPad-killer in handen te hebben. Bekijk het filmpje hieronder!

[youtube]VdA2uWQTrc8[/youtube]

Lees meer over het project op Kickstarter.

0 Reactie(s) op: Hive Dock: versterkt geluid en vergroot scherm van je iPhone 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.