Helft MacWorld-lezers wacht op iPhone 5

Door: Wouter Hoeffnagel | 10 november 2010 14:32

Nieuws

Ruim de helft van de lezers van MacWorld geeft aan nu geen iPhone 4 meer te kopen en liever te wachten op de iPhone 5. 11% wil niet wachten en gaat ondanks de geruchten over de iPhone 5 een iPhone 4 kopen.

Ook blijkt niet iedere iPhone 4-bezitter de lancering van de iPhone 5 genoeg reden te vinden om een nieuw toestel aan te schaffen. 15,4% geeft aan op dit moment een iPhone 4 in zijn of haar bezit te hebben en geen iPhone 5 aan te willen schaffen zodra deze verkrijgbaar is. 10,3% van de iPhone 4-bezitters vindt de iPhone 5 wel interessant genoeg om tot de aanschaf van een nieuw toestel over te gaan. Ten slot geeft 9% van de ondervraagden aan helemaal geen iPhone 5 te willen.

Het lijkt erop dat de Mac App Store binnenkort officieel gelanceerd wordt. De app-winkel voor Mac OS werd op het Back to the Mac-evenement aangekondigd en moet het downloaden en installeren van applicaties veiliger en makkelijker maken. Er zijn veel overeenkomsten met de App Store voor iOS. Zo moeten ontwikkelaars apps laten goedkeuren voordat deze worden toegelaten en moeten apps aan allerlei richtlijnen voldoen. Laat via de poll weten hoe jij over de Mac App Store denkt!

0 Reactie(s) op: Helft MacWorld-lezers wacht op iPhone 5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.