Handleiding: Content toevoegen of verwijderen aan je verlanglijst in de iTunes Store

Door: Wouter Hoeffnagel | 10 mei 2013 14:37

iPad

Kom je in de App Store, iTunes Store of iBookstore een app, album, film of boek tegen die je graag wilt kopen, maar heb je nu even geen geld? Dan kan je de app op je verlanglijst plaatsen zodat je deze op een later moment alsnog kunt aanschaffen. In dit artikel lees je hoe je content toevoegt aan of verwijdert van je verlanglijst in de iTunes Store.

De verlanglijst is alleen beschikbaar in de iTunes Store op je Mac of een Windows-machine. Het is dus niet mogelijk vanaf je iPhone, iPad of iPod touch content toe te voegen aan je verlanglijst of content juist van de lijst te verwijderen.

Content toevoegen aan je verlanglijst

Wil je content toevoegen aan je verlanglijst? Open dan eerst de app iTunes via de map Programma’s in het dock op de Mac of het startmenu op een Windows-machine. Klik op de knop iTunes Store aan de rechterzijde van het scherm om de iTunes Store te openen. Ga vervolgens op zoek naar de app, film, album of het boek dat je op de verlanglijst wilt plaatsen. Deze kan je bijvoorbeeld via de zoekmachine opzoeken.

Heb je de content die je op een later moment wilt aanschaffen gevonden? Klik dan op de pijl naast de knop Koop, waardoor een menu wordt getoond. Kies in dit menu de optie Voeg toe aan verlanglijst. De content wordt direct aan je verlanglijst toegevoegd.

Voeg content met één druk op knop toe aan je verlanglijst

Verlanglijst bekijken

Wil je je verlanglijst bekijken? Open dan de app iTunes en ga naar de iTunes Store door op de knop iTunes Store te klikken. Ga vervolgens naar de homepagina van de iTunes Store door op het huisje naast de tabbladen te klikken.

Content kan direct vanaf je verlanglijst worden aangeschaft

Aan de rechterzijde van het venster wordt een balk getoond met verschillende opties. Kies in deze lijst de optie Mijn verlanglijst. Je verlanglijst wordt nu geladen. Wil je een app, boek, film of album op de verlanglijst aanschaffen? Klik dan op de knop Koop naast de content om tot aanschaf over te gaan. Je kunt ook alle content op de verlanglijst in één keer kopen door op de knop Koop alles in de rechterbovenhoek van het venster te klikken.

Content verwijderen van je verlanglijst

Kom je op je verlanglijst content tegen die je niet meer wilt downloaden? Dan kan je de content eenvoudig weer van de lijst verwijderen. Open eerst opnieuw je verlanglijst door in de zijbalk op de homepagine van de iTunes Store op de knop Mijn verlanglijst te klikken. Zoek vervolgens in de lijst die je te zien krijgt de content die je wilt verwijderen van je Verlanglijst.

Heb je de content die je wilt verwijderen gevonden? Plaats dan je muis bovenop het icoon van de content. In de linkerbovenhoek van het icoon verschijnt een kruis. Klik op dit kruis om de content van te verwijderen. De content verdwijnt direct uit je verlanglijst.

Klik op het kruis om de content van je verlanglijst te verwijderen

0 Reactie(s) op: Handleiding: Content toevoegen of verwijderen aan je verlanglijst in de iTunes Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.