Handig: Macworld's iCloud Startersgids

Door: matthijs-van-den-broek | 07 februari 2013 08:54

How To

Bij onze zustersite overzees hebben ze een prachtige startersgids gemaakt voor iedereen die wil starten met iCloud, de clouddienst van Apple waar je standaard 5 Gigabyte aan schijfruimte in de wolken krijgt. Het is niet alleen een startersgids, het is ook een “hoe-krijg-ik-het-meest-uit-iCloud” stappenplan, boordevol nuttige tips.

De gids is niet gratis, maar wel goedkoop en het is echte “value for money” als je het ons vraagt.

Het boek focust op OS X 10.8 Mountain Lion, Windows 8 en op iTunes 11, maar er staan ook genoeg iCloud tips in voor gebruikers met oudere besturingssystemen.

In het boek vind je niet alleen handige tips, je vindt er ook troubleshooting advies voor als het misgaat met iCloud. Oplossingen worden aangedragen voor het syncen van accounts, het combineren van verschillende lijsten met contacten en oplossingen voor problemen met iTunes Match.

Preview

Op de site van MacWorld kun je een pdf downloaden waarin je een preview kunt bekijken van de inhoudsopgave en de onderwerpen die aangesneden worden. Onderstaande slideshow op SlideShare geeft je direct een klikbaar beeld:

Kopen

De gids is niet gratis, maar wel goedkoop en in ongeveer alle gangbare digitale formaten verkrijgbaar in de Bookstore, Kindle Store, Nook Store, en in de Google Playstore voor $3.99. Je kunt hem ook bestellen als ePub en MOBI voor 4,99 dollar, of als pdf in de Web store van Macworld.com voor 3,99 dollar.

0 Reactie(s) op: Handig: Macworld's iCloud Startersgids

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.