Gratis snuffelen aan iWork beperkt wegens 'overweldigende belangstelling'

Door: matthijs-van-den-broek | 26 augustus 2013 16:41

Mac

Het gratis snuffelen aan iWork, de clouddienst voor documenten van Apple, lijkt voor veel gebrukers alweer verleden tijd.

Wie nu via iCloud inlogt, krijgt een melding van Apple dat de respons voor het uitproberen van iWork in de cloud "overweldigend" is, vergezeld van het vriendelijke verzoek om later nog maar eens terug te komen. De melding ziet er zo uit:

Softwaresuite iWork is de desktopsoftware van Apple die een directe concurrent is van Microsoft Office. Nu de software ook geschikt gemaakt is om alleen met een internetverbinding te benaderen zonder het installeren van software, is iWork dus een zogeheten "clouddienst" geworden die te vergelijken is met Google Drive.

Apple test de via het internet bereikbare software voor tekstverwerking, presentaties en spreadsheets al langer, maar tot vorige week was de dienst alleen te gebruiken door ontwikkelaars en een kleine groep gewone iCloud-gebruikers. De apps hebben grotendeels dezelfde functionaliteiten als de apps die draaien op het mobiele besturinssysteem iOS en op OS X; de desktopsoftware van Apple.

0 Reactie(s) op: Gratis snuffelen aan iWork beperkt wegens 'overweldigende belangstelling'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.