Goeievraag.nl met iPhone-app

Door: jalmar-westerhoff | 03 februari 2011 12:41

iPad

Heb je een dringende vraag, en wil je NU een antwoord hebben? Vraag en antwoordsite goeievraag.nl lanceert vandaag de goeievraag app. Met de app kan de gebruiker overal direct vragen stellen, beantwoorden en opzoeken.

De vragen worden beantwoord en gesteld door goeievraag.nl én gebruikers van de app. Het is mogelijk om in de database met reeds gestelde vragen en antwoorden te bladeren, en ook kan er heel gemakkelijk een foto worden toegevoegd aan het onderwerp. Dit geeft het geheel net iets meer kleur. Als je bijvoorbeeld wilt weten om wat voor auto, dier, of gebouw het precies gaat, vertelt een foto (zoals bekend) meer dan duizend woorden.

VOLG EEN CATEGORIE

Met de goeievraag app is het heel makkelijk een bepaalde categorie te volgen. Op deze manier blijf je op de hoogte van de nieuwste vragen die gesteld worden. De populairste categorieën zijn op dit moment, gezondheid, koken en recepten, eten en drinken, en tuin en biologie.

TOEVOEGING

De app is een prima verlengstuk van de site goeievraag.nl. Op deze manier is het niet alleen voor gebruikers een stuk toegankelijker, er kan ook sneller en effectiever geholpen worden met het zoeken naar een antwoord. Op het moment dat je een vraag stelt wordt deze direct op goeievraag.nl geplaatst. Het is ook heel makkelijk om je vraag of antwoord door te linken naar Hyves, Twitter, of Facebook.

INTERFACE

De app is gratis en voorlopig alleen voor de iPhone toegankelijk. Download hem hier

0 Reactie(s) op: Goeievraag.nl met iPhone-app

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.