Geruchten over lancering IOS 4.3 op 14 februari

Door: jalmar-westerhoff | 07 februari 2011 16:08

Mac

Volgens de site MacStories is de volgende grote update van IOS binnekort een feit. Eerdere geruchten spraken al van een lancering binnen twee weken, nu zou er ook datum en tijd bekend zijn: 14 februari om 10 uur 's ochtends (19.00 Nederlandse tijd).

iOS 4.3 brengt naast een hoop kleine verbeteringen ook de mogelijkheid om je iPhone als WIFI-hotspot te gebruiken. Hiermee kun je de mobiele internetverbinding van je toestel delen met andere apparaten. Dit moet weliswaar eerst toegestaan worden door je telecomprovider.

Een andere opvallende verbetering is de introductie van AirPlay. Dit is voor de ontwikkelaars van applicaties. Hiermee komt de mogelijkheid video te kunnen streamen via de Apple TV.

Voor de iPad komt er meer aandacht voor abonnementen op digitale tijdschriften en kranten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan The Daily, de eerste iPad-krant die vorige week werd geïntroduceerd.

Ook kun je met iOS 4.3 het schuifje aan de zijkant van de iPad weer gebruiken als rotatieslot voor het scherm. Dit was met iOS 4.2 uitgeschakeld.

MacStories

0 Reactie(s) op: Geruchten over lancering IOS 4.3 op 14 februari

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.