Gerucht: witte iPhone 4 geannuleerd?

Door: Wouter Hoeffnagel | 28 oktober 2010 16:18

Nieuws

Apple heeft alle verwijzingen naar de witte iPhone 4 uit de Amerikaanse Apple Store verwijderd. Zo staat er nu bij verkoopinformatie dat de iPhone 4 alleen in het zwart beschikbaar is. De stap komt vlak nadat Apple de witte iPhone opnieuw heeft uitgesteld. Verschillende websites, waaronder 9to5Mac, verwachten zelfs dat het witte model niet meer gelanceerd zal worden.

De verwachting is niet geheel zonder reden. Door het uitstel van de lancering van de witte iPhone 4 tot het voorjaar van 2011 is deze lancering gepland in de periode dat de iPhone-verkopen meestal teruglopen. Dit aangezien klanten op dat moment in afwachting zijn van de nieuwe iPhone, in dit geval de iPhone 5.

De website Examiner zegt te verwachten dat Apple in het voorjaar van 2011 opnieuw een uitstel van het toestel aankondigt. Hierdoor komt de lancering dan gelijk te liggen met de lancering van de iPhone 5, waardoor het uitbrengen van de telefoon geen logische stap meer is. Daarnaast lijkt het ontbreken van een wit model geen grote invloed te hebben op de verkoopcijfers van de iPhone 4.

Maar waarom annuleert Apple de witte iPhone 4 dan niet gewoon nu? Dat heeft waarschijnlijk te maken het feit dat zij niet graag toegeven opnieuw een ontwerpfout gemaakt te hebben. Ook bij het antenneprobleem bleek dat Apple niet graag haar fouten toegeeft.

De witte iPhone is uit de Amerikaanse Apple Store verwijderd

0 Reactie(s) op: Gerucht: witte iPhone 4 geannuleerd?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.