Geïnteresseerd in tablet publishing? Meld je aan voor expert sessie

Door: jalmar-westerhoff | 05 mei 2011 14:56

Nieuws

24 mei organiseert iMMovator Crossmedia Network een groots evenement: Het Cross Media Café Tablets. Voorafgaand aan het event, organiseert Dutch Media Professionals een expert sessie over tablet publishing. Lijkt het je wat? Meld je dan nu aan.

In een informele setting wordt er gediscussieerd over het publiceren op tablets en de ontwikkeling van apps. De sessie vindt plaats op 24 mei in Bar Boon, Mediapark, van 12.00 tot 13.30. Het Cross Media Café Tablets zal om 14.00 plaatsvinden.

Waarom wordt deze sessie gehouden?

De expert sessie wordt gehouden onder het motto 'Hoe concreter hoe beter'. O.a. onderwerpen als techniek, design, sales, marketing en content issues zullen aan bod komen. Als je veel weet van het ene aspect, kom je wellicht tekort op het andere. En misschien zijn er wel mogelijkheden voor samenwerking.

Als je bezig bent met de ontwikkeling van een app, zul je waarschijnlijk te maken krijgen met enkele praktische issues gaandeweg. In de sessie zal ook hier op in worden gegaan. Vaak hebben anderen al met dezelfde issues te maken gehad.

Enkele vragen die je kunt verwachten:

- Hoe promoot ik mijn app?

- Hoe richt ik de navigatie van mijn app in?

- Wat kost het design van een app?

- Hoe zet ik een in-app salesproces op?

- Wat is beter voor mij: een native app, een web app of een mobiele site?

Meld je hier aan voor de sessie.

MacWorld zal 24 mei aanwezig zijn op het Cross Media Café Tablets. We zullen die dag live verslag doen van het evenement, more to follow! Meer informatie over het Cross Media Café vind je hier.

0 Reactie(s) op: Geïnteresseerd in tablet publishing? Meld je aan voor expert sessie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.