Geheel nieuw design MacBook Pro?

Door: jalmar-westerhoff | 27 april 2011 13:40

Nieuws

Er gaan al een tijdje geruchten rond over het uiterlijk van de MacBook Pro. In februari kreeg de Pro voor het laatst een aanzienlijke hardware-update, qua uiterlijk werd er echter niets veranderd. De site MacRumors postte onlangs een artikel waarbij voorspeld wordt dat de volgende Pro-update een geheel nieuw design met zich meebrengt.

MacRumors spreekt over een "betrouwbare bron" die stelt dat de MacBook Pro-lijn een geheel nieuw design krijgt bij de volgende update. Vlak voor de hardware-update in februari postte iLounge ook al een dergelijk bericht:

"Next year is the year when Apple will introduce an all new design for the MacBook Pro product family, which is already under development at Quanta in Taiwan. It's being described as a big, "milestone" release for the Pro family, as compared with the speed bump features that will be introduced in [February's] models.

Waar MacRumors dit keer haar informatie precies vandaan heeft gehaald is niet helemaal bekend, het is echter goed mogelijk dat het design van de Pro zal worden aangepast in de toekomst. Tijdens de introductie van de MacBook Air in 2008 specificeerde Steve Jobs het nieuwe apparaat al in de categorie "The next generation of MacBooks". Het is dus goed mogelijk dat ook de MacBook Pro uiteindelijk mee zal liften in de "Jobs-formule" van dunner, lichter en sneller.

Hoe verwacht jij dat het nieuwe design van de MacBook Pro eruit zal zien?

0 Reactie(s) op: Geheel nieuw design MacBook Pro?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.