Geef je iPod touch kleur met een coating van ColorWare

Door: Wouter Hoeffnagel | 14 oktober 2010 09:58

Nieuws

Altijd al een gekleurde iPod touch willen hebben? ColorWare voorziet de iPod touch van een coating in egale kleuren, metallic en parelmoer. Parelmoer is leverbaar in zowel mat als hoogglans. Hierbij wordt de metaalkleurige achterkant, de homeknop en de oordopjes voorzien van een nieuwe kleur.

De iPod van een nieuw kleurtje voorzien is niet goedkoop. Als je je eigen iPod touch mee neemt kost het 160 dollar om het apparaat de gewenste kleur te geven. Heb je nog geen iPod? Dan kun je het apparaat ook nieuw in de kleur die jij wilt bij ColorWare bestellen. In dit geval kost de iPod touch je 390 euro.

Het is overigens al langer mogelijk de iPhone 4 in een andere kleur te laten coaten. Ook hierbij kun je kiezen uit verschillende kleuren en kun je verschillende onderdelen van de iPhone verschillende kleuren geven. Het gaat hierbij om het frame, de achterkant, de homeknop, de oordopjes en de SIM-kaarthouder.

Ook kun je zowel een iPhone meenemen als bij ColorWare een iPhone kopen. Neem je je eigen iPhone mee en wil je deze voorzien van een nieuwe kleur? Dan kost dit je 260 dollar. Een nieuwe iPhone in een kleur naar wens kost 1410 dollar. Ook de iPad wordt door ColorWare onder handen genomen.

0 Reactie(s) op: Geef je iPod touch kleur met een coating van ColorWare

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.