Gebruikers kunnen in de online Apple Store vragen beantwoorden van klanten

Door: Wouter Hoeffnagel | 20 maart 2012 15:18

Nieuws

Apple heeft de online Apple Store voorzien van een update. Productpagina van's de online winkel zijn voorzien van een feature waarin klanten advies kunnen vragen aan Apple-gebruikers.

De nieuwe feature draagt de titel 'Answers from the community' en moet de frequently asked questions die Apple standaard voor ieder product publiceert aanvullen. In de feature kunnen klanten zoeken naar onderwerpen door een vraag in te vullen in de zoekmachine. Daarnaast worden zowel populaire vragen als populaire onderwerpen in een lijst weergegeven. Het is ook mogelijk alle vragen of onderwerpen te bekijken.

Vragen beantwoorden

Het is natuurlijk mogelijk dat klanten via de zoekmachine geen antwoord kunnen vinden op hun vraag. In dit geval kunnen klanten ervoor kiezen de vraag achter te laten op de pagina, waarna Apple-gebruikers deze vraag kunnen beantwoorden. Om dit te kunnen doen moeten Apple-gebruikers eerst inloggen op hun Apple-ID.

Helaas is de 'Answers from the community'-feature op dit moment alleen beschikbaar in de Amerikaanse Apple Store. Het is onduidelijk wanneer Apple ook de Nederlandse Apple Store een update geeft.

0 Reactie(s) op: Gebruikers kunnen in de online Apple Store vragen beantwoorden van klanten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.