Geautoriseerde biografie beschrijft aftreden van Steve Jobs

Door: Wouter Hoeffnagel | 25 augustus 2011 19:21

Nieuws

De geautoriseerde biografie van Steve Jobs bevat een passage over het aftreden van de Apple-CEO. Het opstappen van de CEO, dat gisteravond bekend werd gemaakt, wordt behandeld vanuit de ogen van Jobs.

Een woordvoerder van de uitgever van het boek, Simon & Schuster, laat aan PCMag.com weten dat de auteur van de biografie regelmatig contact heeft met Steve Jobs en momenteel werkt aan het laatste hoofdstuk van het boek. Het boek moet op 21 november in de winkels liggen en draagt de titel 'Steve Jobs'.

De biografie zou in eerste instantie pas in maart 2012 verschijnen, maar de lanceringsdatum is vervroegd. Daarnaast zou het boek de titel 'iSteve: The Book Of Jobs' gaan heten. Waarom deze naam is gewijzigd is niet duidelijk. Het boek 'Steve Jobs' is de eerste geautoriseerde biografie over Steve Jobs en wordt geschreven door voormalig hoofdredacteur van Time Walter Isaacson.

Voor het boek heeft Isaacson veertig interviews gehouden met Steve Jobs. Daarnaast zijn er ook ruim honderd interviews gehouden met collega's, vrienden en familieleden van de voormalig Apple-CEO. Vorige week werd de cover van de biografie bekend gemaakt.

De cover van 'Steve Jobs'

0 Reactie(s) op: Geautoriseerde biografie beschrijft aftreden van Steve Jobs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.