Galaxy Tab tot 9 december niet te koop in Australische winkels

Door: Wouter Hoeffnagel | 02 december 2011 19:00

iPad

Apple heeft bij de hoogste Australische rechtbank het verkoopverbod op de Samsung Galaxy Tab 10.1 met een week weten te verlengen. Het verbod blijft tot 9 december van kracht. Apple krijgt hierdoor de tijd argumenten tegen het opheffen van het verkoopverbod aan de rechtbank voor te leggen.

De verlenging van het verkoopverbod komt kort nadat Samsung met succes het verkoopverbod op de Galaxy Tab 10.1 wist op te heffen. De rechter besloot hierbij het verkoopverbod tot vandaag te verlengen om Apple de mogelijkheid te geven in beroep te gaan. Ook stelde de rechter dat Samsung informatie over alle verkopen van het apparaten bij moet houden.

Apple is in hoger beroep gegaan in de zaak. De Australische rechter heeft daarom vandaag besloten het opheffen van het verkoopverbod opnieuw uitgesteld, ditmaal om Apple in de gelegenheid te stellen argumenten te geven voor het beroep. Het lijkt erop dat de verkoop van de Galaxy Tab volgende week alsnog van start kan gaan.

Het verkoopverbod op de Galaxy Tab 10.1 werd op 13 oktober afgekondigd, als onderdeel van een wereldwijde juridische strijd tussen Apple en Samsung. De rechter neemt waarschijnlijk pas in 2012 een definitieve beslissing in de zaak.

Bron: Tweakers

0 Reactie(s) op: Galaxy Tab tot 9 december niet te koop in Australische winkels

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.