Ga Stappenteller: De stappenteller die je prestaties verbetert

Door: Robin Smit | 25 augustus 2013 19:47

Review

Dagelijks een goed stuk wandelen kan erg positief zijn voor je gezondheid. Uiteraard kan je jezelf hierbij afvragen wanneer je echt gezond bezig bent. Want hoeveel calorieën verbrand je nu precies bij een rondje door het park en hou je daarbij wel een hoog genoeg tempo aan? Met Ga Stappenteller ben je er zo achter.

Ga Stappenteller is een app waarmee je jouw wandel- of hardloopprestaties bij kan houden. De app helpt je echter niet alleen om deze prestaties inzichtelijk te maken, maar ook om deze, waar nodig, te verbeteren. Zo kan je in de app zien hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel kilometer je hebt afgelegd en hoe snel je dit hebt gedaan.

Blijkt hieruit bijvoorbeeld dat je wel een erg lage gemiddelde snelheid hebt, dan kan je de app gebruiken om met een hogere snelheid te wandelen of te rennen. Hierbij krijg je op het ritme van de stappen die je moet zetten, een geluid te horen. Om dit geluid iets minder saai te maken, is het ook mogelijk muziek te luisteren tijdens het lopen. Helaas is het niet mogelijk om naar muziek te luisteren die precies het ritme aanhoudt van de stappen die je wil zetten.

Kortom

Ga Stappenteller is een handige app waarmee je wandel- of hardloopprestaties kan bijhouden. Handig aan de app is dat je prestaties niet alleen kan bijhouden, maar ook kan verbeteren door het gebruik van geluiden. Helaas kan je geen muziek op het ritme van je wandeling luisteren.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Download Ga Stappenteller in de App Store

1 Reactie(s) op: Ga Stappenteller: De stappenteller die je prestaties verbetert

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 15 juli 2015 17:41 Anoniem
    Hello, Neat post. There's a problem with your web site in web explorer, may test thisK IE still is the market leader and a large component to people will leave out your magnificent writing due to this problem. kadgeafkedekeged
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.