Frontline Commando D-Day: Stop jij de oorlog?

Door: Robin Smit | 25 mei 2013 20:00

iPad

Op 6 juni 1944 werd een van de grootste militaire operaties uit de geschiedenis in gang gezet: Operatie Overlord, ofwel het begin van het einde van de tweede wereldoorlog. Vraag jij je weleens af hoe deze strijd eruit moet hebben gezien? Met de game Frontline Commando D-Day heb je zo een antwoord op deze vraag.

Frontline Commando D-Day is een shooter die zich afspeelt op de eerste dag van Operatie Overlord, D-Day. In de game speel je met een van de geallieerde soldaten die verzeild is geraakt in deze strijd en het is nu jouw taak om je door de Duitse verdedigingen heen te slaan.

Dit doe je in verschillende vuurgevechten met Duitse soldaten waarbij je een goede afwisseling moet zien te vinden tussen het zoeken van dekking en het vinden van gaten in de verdediging van de tegenstander. Wanneer je een vuurgevecht hebt gewonnen ren je automatisch naar het volgende punt. Je hebt dus niet de vrijheid om zelf rond te lopen in de game.

Dit is echter geen ramp, want de indrukwekkende vormgeving van Frontline Commando D-Day en de goed uitgewerkte, spannende vuurgevechten zijn absoluut de moeite waard. Zo biedt de game bijvoorbeeld veel verschillende wapens die je in tal van gevechtssituaties in kan zetten.

Helaas zijn deze wapens niet allemaal gelijk beschikbaar, want Frontline Commando D-Day leunt sterk op in-app aankopen. Zo word je min of meer gedwongen om uiteindelijk toch geld uit te geven aan de game. Wil je een leuk arsenaal aan wapens verkrijgen dan mag je behoorlijk in de buidel tasten.

Kortom

Frontline Commando D-Day is een prachtig vormgegeven en goed uitgewerkte shooter die zich afspeelt op D-Day. De gevarieerde gameplay maakt de game absoluut het proberen waard, maar helaas word er iets te zwaar op in-app aankopen geleund.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone, iPad & Android

Getest op: iPhone

Download Frontline Commando D-Day in de AppStore of op Google Play

0 Reactie(s) op: Frontline Commando D-Day: Stop jij de oorlog?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.