Foto van untethered jailbreak van iOS 5.0.1 op iPad 2

Door: Wouter Hoeffnagel | 18 januari 2012 18:28

Nieuws

Pod2g en het Chronic Dev Team zijn erin geslaagd iOS 5.0.1 op de iPad 2 untethered te jailbreaken. De hacker heeft foto vrijgegeven waarop Cydia open staat op een iPad 2.

De hacker geeft helaas geen andere informatie over de jailbreak in de blogpost waarin pod2g de foto heeft vrijgegeven. Op de iPad 2 op de foto draait de laatste versie van Cydia, versie 1.1.3. Cydia herkent de iPad 2 als een iPad 2 WiFi met iOS 5.0.1. De foto verschijnt kort nadat pod2g een video vrijgaf waarin hacker Dustin Howett een untethered jailbreak op de iPhone 4S demonstreerde. In deze video stond Cydia 1.1.2+5, een niet vrijgegeven versie van Cydia, op de iPhone.

Met de foto bewijst pod2g dat er flinke stappen zijn gezet in het ontwikkelen van een untethered jailbreak voor iOS 5.0.1 op de iPhone 4S en iPad 2. Een untethered jailbreak voor oudere apparaten is sinds december 2011 beschikbaar. iPhone 4S- en iPad 2-gebruikers moeten langer wachten, aangezien voor de jailbreak voor deze apparaten een andere bootrom exploit moet worden gebruikt.

Het is niet bekend wanneer pod2g en het Chronic Dev Team de untethered jailbreak voor iPhone 4S en iPad 2 vrijgeeft. Wel gaf pod2g afgelopen maandag in een blogpost aan dat we niet langer meer zullen hoeven wachten.

0 Reactie(s) op: Foto van untethered jailbreak van iOS 5.0.1 op iPad 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.