Foto’s goedkope iPhone en nieuwe iPad duiken op

Door: Elmar Rekers | 29 januari 2013 09:20

Nieuws

Er zijn dinsdag foto’s online verschenen van zowel een nog onbekende iPhone als een nieuwe iPad. Mogelijk gaat het hier om de goedkope iPhone waar al enige tijd over gespeculeerd wordt en de volgende generatie iPad.

De foto’s van de iPhone zijn gepubliceerd door website iLounge. Mochten de kiekjes authentiek zijn dan weet de website wederom vroegtijdig over een toekomstig Apple-product te beschikken. Volgens de website gaat het om de goedkope iPhone waar al enige tijd geruchten over rondgaan.

Plastic iPhone

Qua formaat is de iPhone gelijk aan de huidige iPhone 5. Er is dan ook wederom een 4 inch-scherm op het toestel aanwezig, die een resolutie krijgt van 1136 x 640 pixels. Zoals al werd verwacht is de behuizing grotendeels van plastic om de productiekosten te drukken. Uiteraard zal ook de goedkope iPhone over een lightning-connector beschikken.

De afbeeldingen van de nieuwe iPad werden dinsdag getoond door website 9 To 5 Mac. Wat opvalt is dat het uiterlijk van deze vijfde generatie iPad veel weg heeft van de iPad mini. Het scherm lijkt weer uit te komen op 9,7 inch, waarbij de rand om het scherm (net als bij de iPad mini) een stuk dunner moet worden.

Lancering nieuwe iPad

Over de lancering van de Apple-producten weten de bronnen nog niets te zeggen. Doorgaans onthult Apple zijn nieuwe iPad in maart, maar aangezien de vierde generatie iPad al in oktober 2012 werd geïntroduceerd, is het goed mogelijk dat Apple de volgende versie pas komend najaar lanceert. Naast de budget-iPhone lijkt Apple ook een volledig nieuwe smartphone in ontwikkeling te hebben. Wanneer deze iPhone 6 of iPhone 5S zal worden onthuld, is nog onduidelijk.

Foto: iLounge.com

0 Reactie(s) op: Foto’s goedkope iPhone en nieuwe iPad duiken op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.