Foresee: Het ideale moment om te gaan sporten

Door: Robin Smit | 24 juni 2013 15:02

iPad

Misschien had je jezelf dit jaar voorgenomen om sportief de zomer in te gaan door nu eindelijk eens consequent te gaan sporten. Helaas lijkt de zomer het dit jaar behoorlijk af te laten weten, waardoor het niet altijd even makkelijk is om jezelf tot een rondje hardlopen te zetten. Foresee helpt je nu om het mooiste moment van de dag te vinden waarop jij naar buiten kan.

Foresee is een app die jou aan de hand van de weersverwachtingen vertelt wanneer het voor jou het beste moment is om naar buiten te gaan. Hiervoor kan je in de app aangeven welke activiteit jij graag wil verrichten en in welke weersomstandigheden je dit het liefste doet. Zo kan je de app onder andere vertellen naar welke temperatuur, windsnelheid, en luchtvochtigheid jouw voorkeur uitgaat. Ook is het mogelijk aan te geven op welk tijdstip je het liefst gaat sporten. Erg handig hierbij is dat je profielen kan aanmaken voor verschillende sporten of andere activiteiten.

Aan de hand van de ingevoerde gegevens zal Foresee jou vervolgens vertellen wanneer je het beste kan gaan sporten. De app doet dit door elk uur van de dag te beoordelen aan de hand van de weersverwachtingen. Zie je een lachend gezichtje bij één van de uren staan? Dan weet je dat je op dat moment moet gaan sporten. Zo wordt het nu nog moeilijker om excuses te zoeken om niet te gaan sporten.

Kortom

Foresee is een handige app voor sporters die je voor elk uur van de dag vertelt of de weersomstandigheden goed zijn om jezelf even in het zweet te werken. De voorwaarden hiervoor kan je volledig zelf instellen, waardoor je er altijd zeker van bent dat je op jouw ideale moment gaat sporten.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Foresee in de AppStore

0 Reactie(s) op: Foresee: Het ideale moment om te gaan sporten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.