Foodily: Vind heerlijke recepten van iedereen om jou heen

Door: Robin Smit | 10 juli 2013 15:56

iPad

De beste recepten vind je vaak niet in een kookboek, maar bij de mensen om je heen. Vanaf nu hoef je voor deze zoektocht naar goede recepten niet meer de deur uit, want met Foodily deel je de beste recepten met elkaar.

Foodily is een digitaal kookboek waarin gebruikers recepten kunnen plaatsen. Erg leuk aan de app is dat je andere gebruikers kan volgen en zo op de hoogte kan blijven van jouw favoriete gebruikers. Wie je volgt kan je volledig zelf bepalen, of dit nu een groot bedrijf is of de buurvrouw uit de straat. Hiermee weet je zeker dat je alleen nog de beste recepten langs ziet komen.

De vormgeving van Foodily zorgt ervoor dat je direct trek krijgt bij het bekijken van recepten. Zo is er de mogelijkheid om veel foto’s toe te voegen, wat niet alleen de eetlust flink verhoogt, maar ook nog eens erg handig is wanneer je aan de slag gaat met een recept. Afhankelijk van de gebruiker die het recept heeft geplaatst zijn de recepten over het algemeen duidelijk. Het enige dat je nu nog moet beslissen is welk recept je als eerste gaat maken.

Kortom

Foodily is een mooie app waarin gebruikers recepten met elkaar kunnen delen. Uniek aan de app is dat je andere gebruikers kan volgen en zo op de hoogte blijft van de recepten die specifieke gebruikers publiceren. De vele foto’s en vaak duidelijke uitleg maken van Foodily een echte aanrader voor iedereen die graag in de keuken staat.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Download Foodily in de App Store

0 Reactie(s) op: Foodily: Vind heerlijke recepten van iedereen om jou heen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.