Flipboard: Weer helemaal bij de tijd

Door: Robin Smit | 15 april 2013 11:53

iPad

Flipboard is een app die sinds de iPad op de markt kwam niet meer weg te denken is uit het leven van de echte app-fanaat. De app waarmee het mogelijk is om op een mooie manier je eigen magazine te maken van jouw favoriete nieuwsbronnen was echter wel aan wat vernieuwing toe.

Die vernieuwing is er nu gelukkig, want de app heeft onlangs een behoorlijke update gehad. Zo is het nu mogelijk om met de app echte magazines samen te stellen, sneller te zoeken door nieuwsberichten en de app heeft een licht veranderde interface meegekregen.

Een van de meest opvallende nieuwe functies in Flipboard is de mogelijkheid om zelf magazines te maken. Hierbij kun je bijvoorbeeld een magazine over een bepaald onderwerp samenstellen, of simpelweg alle artikelen die jou aanspreken bundelen in één magazine. Deze magazines kun je vervolgens delen met vrienden om zo te laten zien wat jij interessant vindt. Het maken van een Magazine en het toevoegen van artikelen doe je letterlijk met een druk op de knop. Hiermee is deze nieuwe toevoeging te leuk om te laten liggen.

Een andere nieuwe toevoeging aan Flipboard is de mogelijkheid om snel door alle artikelen in de app te zoeken. Hierdoor zul je niet meer uren aan het ‘flippen’ zijn voordat je dat ene interessante artikel hebt teruggevonden. Deze nieuwe functie werkt goed en is een welkome toevoeging aan de app. Tel hier bij op dat de interface van Flipboard weer net even iets strakker en vriendelijker is geworden, waardoor het digitale magazine het weer nét even wat fijner maakt om Flipboard te gebruiken boven een offline magazine.

Kortom

De vernieuwde versie van Flipboard zet het digitale magazine weer opnieuw op de kaart met enkele handige nieuwe functies. Zo is het nu mogelijk om zelf magazines samen te stellen, te zoeken in de inhoud van Flipboard en ook heeft de interface kleine aanpassingen gehad. Al met al zorgt dit ervoor dat Flipboard nog steeds een van de de meest interessante nieuwslezers is voor de iPhone en iPad.

Beoordeling 8/10

Beschikbaar voor: iPhone, iPad, Android

Prijs: Gratis

Download Flipboard in de AppStore of op Google Play

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: Flipboard: Weer helemaal bij de tijd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.