Flight Control komt naar de Mac

Door: Wouter Hoeffnagel | 16 november 2010 15:04

Nieuws

Flight Control, het populaire spel voor de iPhone, iPod touch en iPad, komt naar de Mac. Het spel moet eind november beschikbaar zijn voor een nog onbekend bedrag. Dit heeft Firemint, producent van Flight Control, op haar website bekend gemaakt.

Het spel wordt aangeboden via Steam, een dienst waarmee je games kunt kopen en downloaden. Naast de Mac krijgt ook Windows een versie van het spel. In Flight Control ben je een luchtverkeersleider en moet je zorgen dat alle vliegtuigen veilig kunnen landen. Verlies je het overzicht en botsen twee vliegtuigen? Dan is het spel afgelopen.

De Mac- en Windows-versie van Flight Control bevat een nieuwe map waarin je vliegtuigen moet laten stuntvliegen. De vliegtuigen moeten voor het landen in bepaalde figuren vliegen om extra punten te verdienen. Scores kunnen via een scoreboard worden vergeleken met andere spelers.

Firemint heeft ook bekend gemaakt een versie van Flight Control te ontwikkelen voor de Mac App Store. Deze versie wijkt af van de Steam-versie en zal daarom als apart spel worden verkocht. Om beide versies te kunnen spelen zul je dus zowel de Steam- als Mac App Store-versie moeten aanschaffen.

0 Reactie(s) op: Flight Control komt naar de Mac

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.