Facebook groep vraagt Apple informatie over de toekomst van de Mac Pro

Door: Wouter Hoeffnagel | 25 mei 2012 13:32

Mac

Het is inmiddels twee jaar geleden dat de Mac Pro een update heeft gekregen. Ook is het onduidelijk of Apple een nieuwe versie van het apparaat op de planning heeft staan. Een groep Mac Pro-gebruikers vraagt Apple via een petitie op Facebook om opheldering.

Met behulp van de Facebook-pagina We Want a New Macpro proberen de gebruikers de aandacht van Apple te trekken en het bedrijf te overtuigen informatie te verstrekken over de toekomst van de Mac Pro. De Facebook groep heeft inmiddels ruim 6.000 likes gekregen.

Te lang verwaarloosd

De petitie is gestart door Lou Borella, die zichzelf omschrijft als "professionele editor en grafisch vormgever" uit de omgeving van New York. Borella plaatste op 9 mei voor een open brief gericht aan Apple op Facebook-pagina. In de brief stelt hij dat de Mac Pro al veel te tijd wordt "verwaarloosd".

Borella laat weten dat hij en andere gebruikers niet willen overstappen naar wat hij noemt de "Dark Side" en geen Windows-machine willen aanschaffen. Ook de Hackintosh-community is volgens de gebruiker geen volwaardig alternatief. Apple zou Mac Pro-gebruikers echter geen keus geven, door het apparaat niet te voorzien van updates.

Hint

Ook schrijft Borella: "Veel van ons zullen de hint dat jullie de Mac Pro-serie hebben stopgezet nooit begrijpen". De gebruikers vraagt Apple daarom rechtstreeks opheldering te geven over zijn plannen voor de Mac Pro.

0 Reactie(s) op: Facebook groep vraagt Apple informatie over de toekomst van de Mac Pro

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.