Expod 0.7.3

Door: frank-de-graaf | 22 maart 2011 16:51

Review

Expod is een klein programmaatje dat u in staat stelt om de muziek op uw iPod of iPhone veilig te stellen. Normaal gesproken hebt u geen directe toegang tot de bestanden die op een telefoon of muziekspeler van Apple staan, omdat alles door iTunes wordt geregeld. Expod biedt die toegang wel en de kracht van het programma is dat het heerlijk simpel werkt.

Sluit uw iPhone of iPod aan, sluit eventueel iTunes af en start Expod vervolgens. U hebt dan direct toegang tot al uw muziek, inclusief de afspeellijsten. Selecteer de gewenste bestanden en stel ze veilig met een klik op Extract. Kies vervolgens een sjabloon voor de bestandsnamen en een map waar u alles in wilt opslaan. Het programma lijkt even vast te lopen, maar na een tiental seconden geduld worden alle nummers gekopieerd.

Expod biedt directe toegang tot de muziek die op uw iPhone of iPod staat.

Expod 0.7.3

Freeware

Taal Engels

Download 1,8 MB

OS Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Expod 0.7.3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.