Eerste tentje staat al voor de Apple Store in VS.

Door: jalmar-westerhoff | 08 maart 2011 12:09

Mac

Vrijdag is het zover, dan is de iPad 2 te verkrijgen in Amerika. Wie er de 11e al meteen éen wil bemachtigen zou zich wel eens in een enorme mensenmassa gaan kunnen begeven. Zo ging dit bij vorige Apple producten ook vaak. Om dit te voorkomen is Amerikaan Justin Wagoner alvast met tent en al voor zijn lokale Apple Store gaan liggen. Hij moet en zal de eerste zijn.

Alles wijst erop dat het vrijdag een drukke dag gaat worden bij veel Apple Stores. Vermoedelijk vormen zich weer rijen met mensen voor de deur, allemaal in afwachting van hun iPad 2.

Justin ligt al vanaf zondag voor de Store. Hij doet regelmatig verslag via Twitter en Facebook en houdt iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het is niet de eerste keer dat Justin met tent en al voor de Apple Store gaat liggen. Tijdens de introductie van de iPhone 4 deed hij precies hetzelfde. Wagoner is een behoorlijke Apple Fanatic, zo zegt hij zelf. Op iJustinOfficial.com heeft hij zijn eigen site waar hij alles bijhoudt. Op het moment dat de iPad 2 wordt gelanceerd zal hij een via Ustream live verslag doen van het hele gebeuren. Of we zulke fanboys ook in Nederland gaan zien?... We weten het 25 maart.

Bron Macrumors.

0 Reactie(s) op: Eerste tentje staat al voor de Apple Store in VS.

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.