Eerste screenshot van The Daily opgedoken

Door: Wouter Hoeffnagel | 14 januari 2011 12:16

Nieuws

Damon Kiesow van Poynter heeft op de website van de iPad-only krant The Daily een foto ontdekt die een aantal aanwijzingen geeft over de iPad-only krant. De foto is helaas niet al te duidelijk, maar wel kan er uit worden opgemaakt dat er in The Daily veel gebruik zal worden gemaakt van afbeeldingen en banners.

Een ander detail dat aan de afbeelding af kan worden afgeleid is dat The Daily gebruik gaat maken van een scrollbalk om tussen verschillende pagina´s te schakelen. Kiesow meldt verder dat hij in een sectie met het label 'Story Carousel' een aantal iconen is tegengekomen die zouden kunnen dienen als 'vooruit'- en 'achteruit'-knop. Mogelijk wordt het mogelijk om hiermee tussen een kleinere selectie artikelen te schakelen. Daarnaast is er ook een label 'Share Links' ontdekt, die de aanwezigheid van een functionaliteit om artikelen te delen doet vermoeden.

De afbeelding die Damon Kiesow op TheDaily.com ontdekte (bron: Poynter)

Daarnaast meldt Media Memo van All Things Digital dat The Daily opnieuw wordt uitgesteld. Eerder gingen er al geruchten dat de lancering op 19 januari plaats zou vinden in het San Francisco Museum of Modern Art. Deze datum lijkt nu dus niet langer te kloppen. De vertraging zou te maken hebben met wijzigingen die moeten worden doorgevoerd in Apple’s nieuwe abonnementsdienst. Media Memo meldt dat een PR-medewerkers van News Corporation heeft bevestigd dat The Daily inderdaad opnieuw vertraging oploopt, maar verder geen commentaar wilde geven.

0 Reactie(s) op: Eerste screenshot van The Daily opgedoken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.