Eddy Cue neemt Grammy Award in ontvangst voor Steve Jobs

Door: Wouter Hoeffnagel | 12 februari 2012 19:04

Nieuws

Eddy Cue, leidinggevende van Apple's Internet Software and Services-afdeling, heeft gisteravond uit naam van Steve Jobs een Special Merrit Grammy Award in ontvangst genomen. Het gaat om een Trustee Grammy Award voor een 'uitstekende bijdrage aan de industrie in een niet-optredende manier'.

Tijdens de toespraak die Cue bij het in ontvangst nemen van de Trustee Grammy Award gaf de senior vice president aan uit naam van Steve's vrouw Laurene, Jobs' kinderen en Apple iedereen te willen bedanken voor het eren van Jobs met de Trustee Grammy Award. Ook gaf Cue aan Jobs te zien als zowel een visionair, mentor als goede vriend.

[youtube]9_tBLoFQxu8[/youtube]

De toespraak van Eddy Cue

Brief

De Trustee Grammy Award is uitgereikt door The Recording Academy, een organisatie die zich in zet voor muzikanten en de muziekindustrie. The Recording Academy heeft een brief vrijgegeven die cellist Yo-Yo Ma schreef over Steve Jobs.

In de brief vertelt de zestienvoudig winnaar van een Grammy Award onder andere over een situatie op de Universiteit van Berkely. Hierbij toverde Jobs tijdens een discussie over intuïtie een prototype van de iPhone tevoorschijn. Ook verwijst Yo-Yo Ma naar de uitspraak van Jobs' vader Paul "Als je iets maakt, zorg dan dat de achterzijde net zo mooi is als de voorzijde. Ook als deze door niemand wordt gezien".

0 Reactie(s) op: Eddy Cue neemt Grammy Award in ontvangst voor Steve Jobs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.