Duitse rechter veegt verkoopverbod iPhone en iPad van tafel

Door: Wouter Hoeffnagel | 28 februari 2012 15:05

Nieuws

Apple mag de iPhone en iPad weer via zijn online winkel in Duitsland verkopen. Het bedrijf verwijderde de apparaten begin februari uit de Apple Store, aangezien een rechter de verkoop van de apparaten had verboden.

Opvallend is dat Apple zich bij deze rechtszaak niet heeft verdedigd tegen de aantijgingen van Motorola. De rechtszaak draait over twee patenten op het gebied draadloze technologieënOp deze uitspraak in de zaak tussen Apple en Motorola ging Apple in beroep. In het hoger beroep doet Apple dit dus alsnog.

Verkoopverbod van tafel

De Duitse rechter heeft in dit hoger beroep volgens FOSS Patents besloten het verkoopverbod van de kaart te vegen. Ook heeft de rechter bepaalt dat Motorola geen nieuw verkoopverbod mag eisen totdat het hoger beroep van Apple is behandeld.

FOSS Patents heeft de uitspraak van de Duitse rechter uitgebreid beschreven. De website beschrijft de uitspraak als een belangrijke stap in de juridische strijd tussen Motorola en Apple. De website verwacht dat het hoger beroep van Apple in de rechtszaak nog een jaar kan aanhouden.

0 Reactie(s) op: Duitse rechter veegt verkoopverbod iPhone en iPad van tafel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.