Drink een bak koffie met Tim Cook voor 610.000 dollar

Door: Wouter Hoeffnagel | 27 april 2013 12:33

Nieuws

Wil jij met Apple's CEO Tim Cook een bak koffie drinken? Dan moet je diep in de buidel tasten. CharityBuzz veilt een ontmoeting met de Apple-CEO. Het hoogste bod staat op dit moment op maar liefst 605.000 dollar.

CharityBuzz is een veilingwebsite waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat. Tim Cook verloot een ontmoeting van een uur voor het Robert F. Kennedy Center for Justice and Human Rights, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor mensenrechten.

Koffie drinken in Apple's hoofdkantoor

Cook gaat tijdens de ontmoeting koffie drinken met de winnaar van de veiling. De ontmoeting vindt plaats op het hoofdkantoor van Apple in Cupertino, Californië in de Verenigde Staten.

De vraagprijs voor de afspraak met Cook bedroeg in eerste instantie 50.000 dollar. De biedingen liepen de eerste dag echter al op tot 160.000 dollar. Het hoogste bod staat op dit moment op maar liefst 605.000 dollar. In totaal is 86 keer op de ontmoeting geboden.

Wil jij Cook ontmoeten?

Heb jij nog een paar ton in een oude sok liggen en wil je graag een bod uitbrengen op de ontmoeting met Cook? De veiling loopt tot 14 mei.

0 Reactie(s) op: Drink een bak koffie met Tim Cook voor 610.000 dollar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.